7 september 2017 ruben deddens

GOEDKOOP EEN WEBSITE LATEN MAKEN DOOR STUDENTEN

Goedkoop een website laten maken door studenten met passie voor Design? Zoek niet verder wij helpen u graag met uw website of webshop. Ons bedrijf is gevestigd in Son en Breugel vlakbij Eindhoven. Wij beschikken over enorm getalenteerde studenten en moderne tools. Voor u maken wij met 100% zekerheid een website waar u trots op kunt zijn. Daarbij maken wij bijvoorbeeld ook goedkoop een logo voor u die perfect bij uw website past.

Goedkoop een website laten maken is leuk, maar waar moet u nu rekening mee houden voor het laten maken van een website die bij u past?

 

Bepaal het doel van uw website

Allereerst is het erg belangrijk om het doel te achterhalen van uw website. Wat is nu het daadwerkelijke doel waarom u een website wilt starten en wat wilt u ermee bereiken. Als voorbeeld stellen we dat u een website wilt starten voor uw schoonheidssalon. Allereerst moeten we dan bedenken wat voor toegevoegde waarde de website gaat leveren voor uw schoonheidssalon. Enkele voorbeelden kunnen zijn:

 • vindbaarheid door iedereen online
 • uitbreiden naamsbekendheid
 • openingstijden altijd bekend
 • (potentiële) klanten uitleg bieden over uw werkwijze
 • telefoonnummer, adres, routebeschrijving voor iedereen toegankelijk

goedkoop een website laten maken door studenten

En zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen waarvoor de website voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon handig is. Laten we een simpel voorbeeld nemen als doel van uw website ‘vindbaarheid voor iedereen’. Doordat wij dit doel weten kunnen wij aan u vragen wat de doelgroep is die u wilt bereiken. Daaruit blijkt bijvoorbeeld vervolgens dat u graag meer klanten wilt krijgen voor uw schoonheidssalon. Goedkoop een website laten maken is dus niet alles wat u wilt. Door deze simpele vraag te stellen weten we al dat u graag naast het uiterlijk aan de ‘achterkant’ wilt dat wij een onderzoekje verrichten.

Graag goedkoop een website laten maken?

Wat leuk dat ‘goedkoop’ maar wat bedoelen ze daar nu mee? Goedkoop is bij ons uw budget, wij maken namelijk uw website naar uw wensen. Stelt u eens voor dat wij de prijs gaan bepalen voor u dat lijkt mij niet netjes. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen een website verdient. Stelt u zich voor dat u een budget heeft van €175,- dan kunnen wij prima een website voor u maken. Dit wordt natuurlijk een compleet andere website dan als u daar €500,- voor betaalt. Dat terzijde kunnen wij voor een zeer aantrekkelijk goedkoop tarief een website voor u inrichten. Wat is daar de reden van? De 3 voornaamste redenen zijn:

 • Wij zijn  studenten
 • Wij hebben geen kantoor
 • Alleen kosten aan tijd, hosting en apparatuur

Als u bijvoorbeeld een website wilt zoals Bol.com dan betaalt u daar een vermogen voor. Wat is daar de reden achter? Niet omdat het ‘bol.com’ is maar omdat het dusdanig geavanceerd gemaakt is. Daar bedoelen wij mee dat daar een heel netwerk achter gebouwd is en ook enorm veel producten toegevoegd zijn.

Liever niet goedkoop een website laten maken?

Zoals in het hiervoor genoemde voorbeeld van ‘bol.com’ is het ook mogelijk om een dure website te laten maken. Wat daarbij komt kijken zijn onder andere vaak de volgende zaken:goedkoop een website laten maken door professionals

 1. Een groot sociaal netwerk (facebook, instagram, twitter, pinterest enzovoorts.)
 2. Een team met personeel
 3. Tijd (grootse zaken worden niet snel geregeld)
 4. Geld (voor bijvoorbeeld google advertising)
 5. Verstand van zaken (een uitgedacht plan)

Duur is niet persé goed maar wel groot, in onze ogen tenminste. Wij rekenen namelijk in tijd dus kan een website van een kleine BV of eenmanszaak nooit zo duur worden. Goedkoop een website laten maken is dus wat wij voor u graag doen.