12 mei 2017 ruben deddens

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR STUDENTEN MET VAKKENNIS

Website laten maken door studenten

Uw website laten maken door studenten is allereerst natuurlijk goed voor de portemonnee. Daarnaast is het natuurlijk zo dat studenten vaak beter op de hoogte zijn van de laatste trends. Zij hebben verstand van zaken op het gebied van de laatste ontwikkelen in het vakgebied internet. Bij het laten maken van een website komt veel kijken, maar nog meer bij het proces nadat de website is opgeleverd. Hierover vertellen we meer in de volgende stappen.

Bepalen van het daadwerkelijke doel van uw website

website laten maken door studentenDe eerste vraag die wij aan u stellen is wat het daadwerkelijke doel is van uw website. Wat wilt u bereiken met uw website, en dus: waarom wilt u een website laten maken. Een website laten maken door studenten is natuurlijk een verstandige keuze. Maar daarnaast is het zo dat Deddensweb kundige vakkennis heeft op gebied van het totale proces. Er komt namelijk veel meer kijken bij het laten maken van een website dan de meeste mensen denken. Allereerst vergelijk ik een website vaak met een visitekaartje. De reden hiervan is dat het vaak ook niet veel meer is als u de website alleen laat maken. Het is noodzaak om meer tijd te steken in online marketing. De reden hiervan is simpelweg dat er door ruim 95% van de Nederlanders gezocht wordt naar uw site in de zoekmachine ‘Google’.

Een website laten maken door studenten met vakkennis

Uw website staat niet op pagina nummer 1 in Google. En uit de statistieken blijkt dat er niet veel unieke nieuwe bezoekers op uw website komen. Er is hier sprake van het eerder genoemde website als visitekaartje. Dit vinden wij als webdesigners eigenlijk erg jammer en daarom helpen we u graag verder. Uw website laten maken door studenten is daarom wederom een slimme keuze. Voor een goedkope prijs kunt u bij ons terecht voor een website en daarnaast ook de online marketing. Mocht uw website al reeds ontworpen zijn door andere designers is dit geen probleem. Wij helpen u graag verder met het vindbaar maken van uw website of webshop.

Vindbaar worden op google: hoe pak ik dit nu aan?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen is dit niet eenvoudig. Dit allereerst omdat er tegenwoordig enorm veel concurrentie is. Uit verschillende onderzoeken blijkt ook dat 33% van de bezoekers op link nummer 1 klikt. Vervolgens ongeveer 20% op nummer 2 en 11% op nummer 3. Dus ruim 65% van de bezoekers kijkt alléén naar nummer 1, 2 en 3! Het is dus voor u als commerciële organisatie enorm belangrijk om te zorgen voor een hoge positie in google op de juiste zoekwoorden.

Terug