Website op maat

Bij het maken van een website houden wij rekening met een groot aantal zaken, maar het belangrijkste uitgangspunt blijft uw mening. Wij zijn pas écht trots op ons werk als u dat ook bent. Daarom staan bij ons eerlijkheid & betrouwbaarheid ook hoog in het vaandel. Onze filosofie is dan ook gebaseerd op langdurige samenwerkingen met klanten. Wij doen graag wat we doen en zijn trots op wat we samen kunnen neerzetten. Met samen bedoelen we u in samenwerking met ons. Maakt u zich niet druk over de techniek want wij kunnen alles maken wat u maar wenst, of het nu een website of webshop is.

website

Webshop op maat

Bij het maken van een webshop is design natuurlijk erg belangrijk, maar het belangrijkste is dat u producten verkoopt. Daarom zorgen wij altijd dat we de webshops gebruiksvriendelijk inrichten, zowel voor u als beheerder als voor de shopper. Zo kunt u in de toekomst zelf producten toevoegen en uw klanten managen. Door gebruik te maken van google analytics kunt u bijhouden hoe veel bezoekers u trekt, en hoe lang deze op de website blijven. Daarnaast besteden wij, indien gewenst, veel aandacht aan uw Online Marketing. Zo kunt u zoveel mogelijk klanten trekken naar uw webshop.

Online Marketing (Google)

Online Marketing is een vak dat wij ook uitoefenen. Bij online marketing kijken wij eerst naar uw behoefte & doelgroep. Zodra we erachter zijn wat uw daadwerkelijke online doelgroep is gaan wij aan de slag. We zorgen dat we op basis van analyses uit Google de juiste zoekwoorden vinden waar uw doelgroep op zoekt. Vervolgens zijn er tal van bespreekbare mogelijkheden om uw website of webshop vindbaar te maken. Denk hierbij aan: Social Media, SEO & SEA, Content Marketing, Video Marketing, en E-mail Marketing.

webshop online marketing

Fotografie

Fotografie is een vak apart, maar gelukkig beschikken wij over professionele fotografen. Op deze manier kunnen wij altijd de meest exclusieve en mooie afbeeldingen gebruiken. Daarnaast kunnen wij voor uw webshop of website mooie productfoto’s aanbieden. Wilt u bijvoorbeeld voor uw website een aparte fotoserie over een bepaald onderwerp, aarzel dan niet om dit gewoon te vragen. Wij werken op no cure-no pay basis. Dat betekent dat wanneer de foto’s u niet bevallen, u niet hoeft te betalen.

Grafisch design

Wij kunnen op gebied van grafisch design erg veel voor u betekenen ook voor uw webshop of website. Wij beschikken namelijk over een grafisch designer met ruim 25 jaar ervaring in de branche. Daarnaast kunnen wij tal van mogelijkheden voor u realiseren zoals bijvoorbeeld een compleet nieuwe huisstijl. U bedenkt het, en wij voeren het uit. Of het nu prachtige visitekaartjes zijn of complete uitgaves van tijdschriften. Ook komt het vaak voor dat wij een prachtig logo maken voor de klant. Voor het maken van bijvoorbeeld een grafische serie van animatie foto’s bent u bij ons ook aan het juiste adres.

webshop

Responsive maken

Tegenwoordig is het enorm van belang om te zorgen voor een responsive website & webshop. Dit houdt letterlijk in dat uw website of webshop werkt op alle mogelijke apparaten (mobiel, tablet en pc). Al onze webshops en websites zijn standaard responsive. Echter zijn erg veel websites (het merendeel) dit nog niet. Heeft u dus een website of webshop die niet optimaal werkt op mobiel, tablet of pc? Dan helpen wij u daarmee graag verder. Er wordt tegenwoordig ook steeds meer gewerkt met apps en dat is natuurlijk geweldig. Maar in veel gevallen heeft u geen app nodig en voldoet een goed werkende responsive website volledig!