Deddensweb is een professioneel webdesign bureau uit Son en Breugel. Wij helpen u graag verder met uw website of webshop. Wij omschrijven ons als gepassioneerde designers die zowel kleine als grote opdrachten graag aannemen. Webdesign Son en Breugel is uitgegroeid tot een waar succes. Ook maken wij niet alleen uw website of webshop maar denken wij graag verder met uw bedrijf mee. Zo hebben wij al verschillende jonge ondernemers geholpen met een succesvolle onderneming.

Webdesign Son en Breugel

Wij zijn gevestigd in Son en Breugel en werken vanuit huis. Ook werken wij vaak op locaties in Eindhoven. Onze werkwijze is erg simpel en dat leggen wij hier onder in simpele stappen uit:

  1. U maakt ons kenbaar dat u graag een website wilt (whatsapp, bellen, e-mailen, face-to-face etc.)
  2. Wij spreken kort over uw idee en de mogelijkheden
  3. Vervolgens kunt u zelf kiezen of u een kopje koffie wilt drinken
    Het is natuurlijk ook mogelijk om op afstand te werken
  4. We stellen een plan op en presenteren dit vaak ook middels een powerpoint presentatie wat wij na ons gesprek naar u sturen of presenteren
  5. Samen komen we tot een prijs en daar sturen wij netjes een offerte voor, die u online kunt accepteren

webdesign son en breugel

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Wij maken erg fraaie websites voor relatief lage prijzen aangezien wij graag zoveel mogelijk werken hebben. Wij bestaan uit een team van 5 en kunnen relatief veel opdrachten aan. Daarnaast is het zo dat wij vanuit huis werken en dus lage kosten hebben.